Legal500: Maverick Advocaten concurreert gemakkelijk met grotere kantoren

Maverick Advocaten ‘can easily compete with the larger firms’ volgens Legal500, een toonaangevend onderzoeksbureau dat al jaren wereldwijd de kwaliteit van individuele advocatenkantoren onderzoekt.

Legal500 heeft Maverick Advocaten opnieuw hoog genoteerd in de lijst van beste Nederlandse advocatenkantoren op het gebied van het mededingingsrecht, zorg en life sciences en telecom. De ranking van Legal500 is gebaseerd op aanbevelingen van cliënten, bedrijfsjuristen en andere advocaten. Legal500 schrijft over Maverick Advocaten:

A ‘boutique firm that can easily compete with the larger firms’, Maverick Advocaten N.V. has seen significant growth since its establishment in 2013.” en “Competition boutique Maverick Advocaten N.V. has ‘profound knowledge’ of the healthcare and life sciences sector”

Legal500 beveelt ook de drie oprichters van Maverick Advocaten sterk aan:

Diederik Schrijvershof is ‘knowledgeable and thorough’ and Martijn van de Hel, is ‘an experienced lawyer with a hands-on mentality’

Onlangs werd Maverick Advocaten ook opnieuw aangeraden in de gidsen van Chambers and GCR 100.

Wij beschouwen deze hoge noteringen als een bevestiging van het vertrouwen in onze dienstverlening. Wij zetten ons elke dag in om in een hooggespecialiseerde setting topkwaliteit, uitmuntende service en persoonlijke aandacht aan onze cliënten te leveren. Proactief en oplossingsgericht handelen is essentieel en kenmerkend voor ons werk. Hiermee willen wij dagelijks onze toegevoegde waarde voor onze cliënten bewijzen.

Volg Maverick Advocaten op Twitter en LinkedIn

Informatie

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op:

Martijn van de Hel

T +31 20 238 20 02
M +31 6 21 210 853

Diederik Schrijvershof

T +31 20 238 20 03
M +31 6 81 364 318